Belföld

100 millió forintnál is többe került Rákay Philip luxus-Mercedese

rtl.hurtl.hu

2024. május 17. 12:12

Exkluzív bőrülések, masszírozós-nyakfűtéses hátsó ülések, emblémázott, ezüstözött pezsgőspoharak teszik teljesebbé a vezetés élményét.

Mint arról beszámoltunk, egy budakeszi autómosóban fotózta le nemrégiben az Átlátszó olvasója Rákay Philip producer-influenszert, amint Mercedes-Maybach autóját tisztogatta.

Az Átlátszó a jármű rendszámát nem tette közzé, de mint írják, lekérdezték a kormányzati nyilvántartásban, és ott alaposan dokumentálták a Maybach eredetiségvizsgálatát. 

A kocsi adataiból pedig az is kiderült, hogy Rákay Philip a drágább, 95 millióról induló 680-as változatot választotta bézsszínű, exkluzív bőrülésekkel, fa díszítőelemekkel, masszírozós-nyakfűtéses, első osztályú hátsó ülésekkel és emblémázott, ezüstözött pezsgőspoharakkal, írja a portál.

Mint írják, Rákay az alapáras gyári szín helyett az Obszidián-fekete/Kalahári-arany kéttónusú fényezést választotta, aminek a felára 7,67 millió forint.

Rákay korábban azt mondta a Mandinernek, hogy ingatlanfejlesztéssel, gazdaságstratégiai és kommunikációs tanácsadással foglalkozó cégcsoportja rendkívül sikeres, magáncégekkel dolgozik együtt, főként külföldi partnerekkel, ebből telik neki drága autóra.

Az influenszer tavaly szeptemberben is arany Mercedessel gurult be Kötcsére, ahol remegő hangon kérte számon a 444 munkatársától, hogy „hogy van pofája idejönni”.

Nyitókép: RTL

#Belföld#rákay philip#mercedes#luxus#autó

Címlapról ajánljuk